Demonstraties verzorgt door MBVH

Sinds vele jaren verzorgen wij modelboten demonstraties in de wijde omgeving van Rotterdam. Hiermee willen wij belangstellenden kennis laten maken met onze hobby; het bouwen en / of varen met modelschepen. Daarnaast willen wij het publiek vermaken met de mogelijkheden, die de hedendaagse modelbouw biedt.

In een bassin van 10 x 6 meter, kunnen onze modellen varen én kunnen volwassenen en kinderen ook eens hun stuurmanskunsten uit proberen met speciaal daarvoor gebouwde bootjes. Doordat ze op een verantwoorde snelheid varen, kunnen ze gelijktijdig met onze eigen modellen varen. Hierdoor doet het geheel erg echt aan. Indien de omstandigheden het toelaten, kunnen we een demonstratie geven met ons booreiland, waarmee we een kleine ramp in scene kunnen zetten.

Bij droog en voldoende warm weer, zullen de sleepboten van de vereniging kinderen in een rubberboot rondtrekken in het bassin. Daarmee laten wij zien wat de kracht is van onze sleepboten en de kinderen vinden het vaak een hele belevenis.

Mocht u na het lezen van deze informatie interesse hebben in een demonstratie van de Model Boten Vereniging Hoogvliet, kunt u contact opnemen met onze demo-coördinator per e-mail: demo@modelbouwhoogvliet.nl. Tarieven worden op aanvraag gegeven.